Fysio&Body  Fit
 

De naam Fysio&Body Fit komt vanuit het concept waarbij wij fysiotherapie willen combineren met personal training d.m.v. EMS en oefentherapie. Vandaar ook het woord Body. Door Fysiotherapie toe te passen zorgen wij ervoor dat uw lichaam de goede voorwaarden heeft om te kunnen trainen. Door (preventief) te gaan trainen bent u ook op langere termijn bezig om uw lichaam Fit te houden! Zo zorgen wij er samen met u voor dat uw lichaam beter in balans is en vitaler wordt! 

Ons team

Tom Kijk in de Vegte, Fysiotherapeut

Tom Kijk in de Vegte, Fysiotherapeut

Positie Praktijkeigenaar/Fysiotherapeut

Mijn naam is Tom Kijk in de Vegte, Nadat ik de opleiding fysiotherapie heb afgerond in Amsterdam ben ik in loondienst gegaan bij een fysiotherapie praktijk. Na een aantal jaar ervaring hebben opgedaan heb ik samen met Dennis besloten om Fysio&Body Fit op te richten. D.m.v. fysiotherapie te combineren met EMS training kunnen wij op een andere en nieuwere manier patiënten behandelen. Graag kijk ook ik met een sportief oogpunt naar uw klachten en wil ik deze samen met u verminderen of zelfs verhelpen.

specialisaties

-Dry Needling

-EMS training

-Schouders

Dennis Kijk in de Vegte, Fysiotherapeut

Dennis Kijk in de Vegte, Fysiotherapeut

Positie Fysiotherapeut/management

Mijn naam is Dennis, bij Fysio&Body Fit ben ik vooral bezig met de management taken. Dit omdat ik ook werkzaam ben in een andere praktijk in Kampen. Naast de management taken zal ik af en toe bij springen voor behandelingen en trainingen. Ik heb de opleiding fysiotherapie in Amsterdam afgerond. Met een sportief oogpunt kijk ik graag naar uw klachten. Dit doe ik uiteraard in goed overleg en naar de wensen van de patiënt.

Specialisaties

-Dry Needling

-EMS training

-Knie klachten

-Adviseur Werk en Verzuim 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram