Fysio&Body  Fit
 


CORONA 


Voor elke behandeling in de praktijk vragen wij u de volgende vragen te beantwoorden.

  • Heeft u één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38⁰C)?
  • Bent u genezen van corona korter dan 14 dagen geleden?
  • Is bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?
  • Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Bent u in thuisisolatie? 

Wanneer u een afspraak heeft en u kunt op één van de vragen ‘ja’ beantwoorden, dan verzoeken wij u met klem om telefonisch contact met ons op te nemen en de afspraak te annuleren.


 

Fysiotherapie


  De fysiotherapeut is een specialist in het menselijk bewegingsapparaat. Hij behandelt, adviseert en begeleidt de klachten    

 

Dry Needling


Dry Needling is een behandelmethode waarbij de fysiotherapeut door middel van een speciale dunne naald de kleine knoopjes/triggerpoints die ontstaan zijn in de spier bereikt. Hiermee wordt op snelle en effectieve wijze de triggerpoint verholpen en de spierfunctie verbetert!

 

EMS training


De afkorting EMS staat voor ‘Electro Muscle Stimulation’ door middel van elektrische impulsen worden de spiervezels aangespannen, hierdoor hoeft er niet getraind te worden met zware gewichten. Bij EMS training krijg je een speciaal vest met broekje aan, hier door kunnen de elektrische impulsen via de huid en speciale onderkleding de spieren bereiken en worden er 90-95% van de spiervezels aangespannen i.p.v. 60-65% wat bij normale kracht training gebeurt. In een training van 20 minuten doe je een full body workout waarbij er meer dan 8 spiergroepen worden getraind i.p.v. 2 spiergroepen.   Sport met korting dankzij bedrijfsfitness Nederland

 

Goed nieuws! Wij zijn aangesloten bij het sportnetwerk van Bedrijfsfitness Nederland. Dit betekent dat je voordelig bij ons kunt sporten via de bedrijfsfitnessregeling van je werkgever. Bespaar tot wel 50% korting op jouw EMS abonnement. Een gezonde zaak! 

klik hier voor meer informatie...

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram