Fysio&Body Fit 
 

  Vergoeding Fysiotherapie

   Voor vergoeding van fysiotherapie moet u aanvullend verzekerd zijn. De zorgverzekeraars waarmee wij contracten hebben vergoeden fysiotherapie dus 100%. Indien u basis verzekerd bent wordt fysiotherapie niet vergoed en zal u een factuur thuis gestuurd krijgen welke u zelf zal moeten betalen.


Indien er geen contract is met een zorgverzekeraar, verschilt het per verzekeraar en verzekering of je een deel of het gehele bedrag vergoed krijgt. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw zorgpolis. 

Zo kan het zijn dat uw verzekeraar maar 75% van €28 vergoed of zelfs 90% van €26,91. Dit betekend dat u soms maar een paar euro bij hoeft te betalen.

Wilt u weten hoeveel uw behandeling wordt vergoed? Kijk op de website van uw zorgverzekeraar of bel uw zorgverzekeraar en vraag naar de vergoeding van behandelingen bij een niet gecontracteerde fysiotherapie. Sporadisch vragen zorgverzekeraars dan wel een verwijzing van de huisarts.

  

Fysio&Body Fit voldoet gewoon aan alle kwaliteitseisen van het beroepsregister (BIG), waarin beschreven staat of iemand bevoegd is om te werken als therapeut. Daarvoor gelden strenge opleidings- en gedragseisen. 


 Op de website van uw zorgverzekeraar kunt u inzien of wij zijn aangesloten bij uw zorgverzekeraar. Dit is uw eigen verantwoordelijkheid. Bij geen contract worden behandelingen aan u gefactureerd. 


  Gecontracteerde zorgverzekeraars Fysio&Body Fit

Achmea

CZ

EUcare

VGZ

Mezis

DSW

ASR

Salland Zorgverzekeraar

ONVZ Niet-gecontracteerde zorgverzekeraars Fysio&Body Fit


RMA 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram