Fysio&Body Fit 
 

De naam Fysio&Body Fit komt vanuit het concept waarbij wij fysiotherapie willen combineren met personal training d.m.v. EMS en oefentherapie. Vandaar ook het woord Body. Door Fysiotherapie toe te passen zorgen wij ervoor dat uw lichaam de goede voorwaarden heeft om te kunnen trainen. Door (preventief) te gaan trainen bent u ook op langere termijn bezig om uw lichaam Fit te houden! Zo zorgen wij er samen met u voor dat uw lichaam beter in balans is en vitaler wordt! 

Ons team

Tom Kijk in de Vegte, Fysiotherapeut

Tom Kijk in de Vegte, Fysiotherapeut

Positie Praktijkeigenaar/Fysiotherapeut

Mijn naam is Tom Kijk in de Vegte, Nadat ik de opleiding fysiotherapie heb afgerond in Amsterdam ben ik in loondienst gegaan. Na een aantal jaar ervaring hebben opgedaan heb ik samen met Dennis besloten om Fysio&Body Fit op te richten. D.m.v. fysiotherapie te combineren met EMS training kunnen wij op een andere en nieuwere manier patiënten behandelen. Graag kijk ook ik met een sportief oogpunt naar uw klachten en wil ik deze samen met u verminderen of zelfs verhelpen.

specialisaties

-Dry Needling

-EMS training

-Schouders

Dennis Kijk in de Vegte, Fysiotherapeut

Dennis Kijk in de Vegte, Fysiotherapeut

Positie praktijkeigenaar/fysiotherapeut -Adviseur Arbeid en Verzuim

Mijn naam is Dennis Kijk in de Vegte. Samen met Tom ben ik de praktijkeigenaar van Fysio&Body Fit. Naast fysiotherapie in de praktijk ben ik ook bezig met bedrijfsfysiotherapie en ben ik veel bezig met het verzuim van zieke werknemers. Vanuit Fysio&Body Fit zal ik dan ook de gene zijn die fysiotherapie bij bedrijven komt uitvoeren en namens de bedrijfsarts van verschillende arbodiensten fysieke klachten beoordelen wanneer iemand in de ziektewet zit. . Zelf ben ik veel bezig met sport en kijk daarom ook met een sportief oogpunt naar uw klachten. Dit doe ik uiteraard in goed overleg en naar de wensen van de patiënt.

Specialisaties

-Dry Needling

-EMS training

-Knie klachten

-Adviseur Arbeid en Verzuim 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram